Ledenaantal Leonidas groeit flink (+ mutaties Za & Zo)

Ledenaantal Leonidas groeit flink (+ mutaties Za & Zo)

De overschrijvingsperiode zit erop en Leonidas heeft de balans opgemaakt. In totaal zijn er 51 leden gestopt of naar een nieuwe vereniging gegaan. Daar staat tegenover de komst van 164 nieuwe leden naar het Erasmuspad. Maar liefst 4 nieuwe seniorenelftallen mag de club begroeten; twee nieuwe zaterdag-elftallen en twee nieuwe zondag-elftallen.

Hieronder een overzicht in de mutaties in de zondag en zaterdagselectie:

Zondag
Komen: Carlos Ramos (Brielle), Bilal Korkmaz (Kozakken Boys), Giovano Godeken (SteDoCo), Eren Yildizturan (FC Dordrecht), Merrick Leijnse (TOGB), Donat Pavataj (Achilles’29), Elger Batta (Oude Maas), Patrick Drakpe (Preston North End FC), Nuno Gomes da Silva Neto, Elijah Grot, Morven Danso, Maarten Smeets, Jesse Korevaar en Arthur van den Kerkhof (eigen jeugd).

Gaan: Michel Franken (SteDoCo), Assad El Harti (Excelsior M.), Amir Alisic en Anes Beslija (COAL) en Franck Seuguep (Leonidas zaterdag).

Trainer: Gilberto de Wildt (3e seizoen)

Zaterdag
Komen:
Junior Albertus (Sparta Nijkerk), Elton Evora (Deltasport), Randy Evora (Alexandria’66), Ebubekir Arslan (GLZ Delfshaven), Milaino Margaret (Zwarte Pijl), Cliff Santos Monteiro (VFC), Giovanni dos Reis (Bolnes), Johnny Ferreira en Chenny Zimmerman (beiden FC Pretoria), Franklin Janga (AGE-GGK), Cherwin Christiaan (HWD), Charly Pires (CWO), Franck Seuguep (Leonidas zondag), Virgill Maatrijk (Oude Maas), Khaled Soliman (HBSS), Evandro Cabral (COAL) en Jaouad El Morabit (SC Feyenoord).

Gaan: Tadeau van La Parra (CVV Zwervers), Yordi Molendijk (HBSS), Romulio Pinas en Patrick Dos Reis Tavares (beiden Vitesse Delft).

Trainer: Roël Liefden (1e seizoen)

 

Leave A Response


− 3 = vijf