Gelijkspel WFB – Leonidas Zaterdag 1

Gelijkspel WFB – Leonidas Zaterdag 1

Zaterdag 1 heeft zaterdag  18 augustus jl. gedeeltelijk revanche genomen voor de nederlaag op WFB van vorig jaar. Het zag daar in het begin niet naar uit. WFB begon als een wervelwind en al snel stond de 1-0 op het bord. Gelukkig herstelde Leonidas zich en nam de verdere wedstrijd de regie in handen. Giovanni dos Reis scoorde, na een fraaie aanval, van rechts de 1-1. Een minstens zo mooie aanval had een beter lot verdiend. De bal  kwam echter terug van het houtwerk in de armen van de verbaasde keeper.

Ook na de rust kreeg Leonidas enkele 100% kansen. De mooiste was voor Franklin Janga, wiens schot iets te hoog was. Het bleef zo het 1-1,  voor Zaterdag 1 die iets matter speelde dan tegen Rotterdam United.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


acht + = 10