Leonidas Golf Open 2018

Leonidas Golf Open 2018

Zaterdag 25 augustus jl. vond onder de wederom bezielende leiding van Hans Bergers en Ton Lamers het 10e LEONIDAS GOLF OPEN 2018 plaats. In totaal stonden 31 spelers stonden na de koffie/ inloop vanaf 11:00 uur op de afslagplaats om op de 18 holesbaan van Golfclub Hitland hun balletjes richting de ‘green’! te slaan. Het weer viel ietsjes tegen na de prachtige zonnige dagen ervoor maar mocht geenszins het humeur bederven.

Na veel rekenwerk van de heren Bergers en Lamers tijdens de traditionele borrel werden nog voor het buffet de winnaars bekend gemaakt. Bij de heren stond Harry Boumans op het hoogste platform en bij de dames was Hella van Rooij de beste. De speciale lustrumprijs, een “Taylor Made Golfbag”, ging na loting met Hella mee naar huis. De ‘neary’ was voor Theo Holtgreve en de longest bij de dames voor Lucy van Eck en en bij de mannen voor Rob Bergers.

Deelnemers hadden over het restauratieve gedeelte van de dag niets dan lof. Ook de liefhebbers van het Leonidasclublied kwamen aan hun trekken toen na vier tellen vooraf van Jan Roovers ‘Aan de rand’ werd ingezet. Voor sommigen een kippenvel moment! Ook de gebroken bovenlat kwam weer ter sprake.

De organisatie van de Leonidas Golf Open 2018 kijkt terug op een zeer geslaagd Leonidas festijn. De datum voor de volgende editie staat ook alweer vast: zaterdag 31 augustus 2019. Dan wordt er een groter aantal deelnemers verwacht.

Met dank aan: Jan Roovers

Foto 1: Organisator Ton Hamers in het midden met links Rob Bergers en rechts Jaap van de Broek
Foto 2: Flight 7 met Joyce Engelen, Marjolein van Atten, winnares Hella van Rooij en Wies Kustner

71dfb8a0-c3db-4441-be74-0350d612c513

 

 

Leave A Response


× twee = 10