Zaterdag 1 start met winst op Rotterdam United

Zaterdag 1 start met winst op Rotterdam United

Het nieuwe trainingsduo Liefden en Atmodikoro had er voor de eerste oefenwedstrijd van Zaterdag 1 tegen Rotterdam United voor gekozen iedereen te laten spelen. Er werd dus iedere helft met een ander elftal gespeeld. De eerste indruk op zaterdag 11 augustus was hoopvol.  De bal werd veel sneller rondgespeeld dan vorig jaar en ook ging er veel dreiging uit van de voorwaartsen.

De eerste helft leverde een 0-2 voorsprong op. Eerst kon de keeper een schot van links niet klem vatten, Leandro Victoria profiteerde dankbaar. Een aanval uit het boekje van rechts  werd door Ebubekir Arslan feilloos afgerond.

De tweede helft kon het publiek genieten van de best geklede keeper van Rotterdam.  Nummer 99, Donny Scharloo moest al snel aan de bak. De scheidsrechter besliste vanaf grote afstand dat de goal geen buitenspel was, terwijl bijna alle aanwezigen daar anders over dachten. Gelukkig bleef het bij dat ene tegendoelpunt, de voorsprong werd door Leonidas nog verder uitgebreid. Een United-verdediger werkte een messcherpe voorzet van Giovanni dos Reis in eigen doel. De eindstand werd zo 1-3.

Met dank aan: Don de Hoog

 

 

 

 

 

 

Leave A Response


5 + drie =