Zaterdag 1 verslaat DWO

Zaterdag 1 verslaat DWO

Zaterdag 1 trof op 25 augustus jl. thuis de beste tegenstander tot nu toe. DWO bleek over een goed spelende ploeg te beschikken, die bovendien ruimschoots gebruik maakte van hun fysieke krachten. Leonidas wapende zich hier goed tegen, alleen hadden enkele spelers moeite hun zelfbeheersing te bewaren. Om onnodige schorsingen te voorkomen zal dat in de toekomst een extra aandachtpuntje moeten zijn.

Het positieve deze middag was dat er veel prima kansen gecreeerd werden, wel hadden er meer doelpunten kunnen en moeten vallen. Het bleef nu in de eerste helft bij een goal van Franklin  Janga, die een door de DWO-keeper niet voldoende verwerkt schot over de doellijn werkte.

Na de rust maakte DWO gelijk, wederom Franklin Janga zorgde daarna  voor de beslissing door een voorzet op maat van Ebu Arslan te verzilveren.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


2 × vijf =