Zondag 1 boekt oefenzege op DHC

Zondag 1 boekt oefenzege op DHC

Op een benauwd Erasmuspad oefende Zondag 1 dinsdag 7 augustus tegen het Delftse  DHC.

Leonidas speelde zeker in de eerste helft een goede partij. Opvallend was in deze wedstrijd dat beide zijkanten goed gebruikt werden. De meeopgekomen Faisel Mellah ging een paar tegenstanders voorbij en gaf daarna een lepe pass op spits Eren Yildizturan, die geen moeite had zijn eerste goal voor Leonidas aan te tekenen. Even later verdubbelde hij zelfs zijn score, toen de keeper teveel moeite had met een effectvolle dwarrel vrije schop van Zakaria Alrami.  Vlak voor rust kreeg David Kappel het op zijn heupen, na een fraaie actie legde hij de bal panklaar voor een medespeler, die helaas de bal niet goed raakte.

Na de rust werd er weer aardig wat gewisseld. Mede door het benauwde weer werd het spel een stuk minder. DHC kreeg daardoor kans door wat uitvallen af en toe gevaarlijk te worden. Het  bleef echter 2-0.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


2 × = twee