Zondag 1 start oefencampagne

Zondag 1 start oefencampagne

Op zondag 29 juli was A & A Sports uit Amsterdam op het Erasmuspad de eerste tegenstander van Zondag 1. Het was om te spelen gelukkig een van de minst warme dagen van de afgelopen duels. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd, waarin  veel werd gewisseld om iedereen een kans te geven zich te bewijzen.  Als vanouds werd de bal door de ploeg weer goed rondgespeeld, alleen de stootkracht voorin ontbrak nog. Uit het niets scoorde de tegenstander in de tweede helft toch een keer, zodat met een nipte nederlaag genoegen moest worden genomen.

Donderdag 2 augustus werd de bus naar het brabantse Mierlo genomen om daar het tegen het op trainingskamp zijnde FC Sharjah uit de Verenigde Arabische Emiraten op te nemen. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd tegen een zeer sterke tegenstander, die in het thuisland wel gewend is aan zeer warme temperaturen. Het spel golfde in een hoog tempo heen en weer, de partijen deden niet veel voor elkaar onder. Sharjah was wat gevaarlijker en directer voor de goal, zodat keeper Joao Almeida de kans kreeg zijn kwaliteiten te tonen, wat hij met veel verve deed. Bij Leonidas werden de aanvallen in hun strafschopgebied te ver doorgevoerd, waardoor hun defensie steeds zich kon herstellen.
In de tweede helft werd slecht verdedigen door Leonidas op links resoluut afgestraft 0-1. Verder in de wedstrijd verdween de bal uit een corner in de goal, wat een 0-2 eindstand opleverde. Al met al was het een nuttige oefenwedstrijd.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


vier − = 1