Zondag 1 verliest nipt van Smitshoek

Zondag 1 verliest nipt van Smitshoek

Na de wedstrijd van Zaterdag 1 was er op het Erasmuspad op 25 augustus jl. nog een wedstrijd te zien. Een zwaar gehavend Zondag 1, dat door ziekte, blessures, werk en andere verplichtingen een vracht aan basisspelers miste, heeft tegen zaterdag hoofdklasser Smitshoek  pas in de slotminuut een nederlaag moeten slikken. En wel door  een goal die zwaar door Leonidas betwist werd, omdat daarbij hands werd gemaakt.

Het was een wedstrijd met aan beide zijden een onmachtige aanvalslinie. De wedstrijd dreigde daardoor op een doelpuntloos gelijkspel  uit te lopen, totdat eerder genoemde  scheidsrechterlijke beslissing anders bepaalde. De wel aanwezige spelers toonden in ieder geval een enorme strijdlust.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


× drie = 18