Zondag 1 verliest van Zwaluwen

Zondag 1 verliest van Zwaluwen

Met de zware partij tegen de Arabieren van donderdag 16 augustus, en de training van vrijdag de 17e nog in de benen moest zaterdag 18 augustus alweer worden aangetreden tegen het vlaardingse Zwaluwen, dat al enkele prima oefenwedstrijden achter de rug had. Ook in deze wedstrijd, gespeeld op Sportpark De Kruse van WFB in Ouddorp,  lieten Zwaluwen zich van hun beste kant zien.

Een dwarrelschot van afstand was Joao Almeida teveel en betekende de 0-1 , slecht verdedigen resulteerde in de 0-2. Het gemis van enkele sterke – en diverse niet fitte  spelers brak Leonidas op. Ondanks dat de ploeg minder speelde dan Zwaluwen kreeg het toch voldoende kansen om te scoren.

De conditioneel sterkste Leonidasser Stanislav Stankov zorgde met een kopbal  voor 1-2, waarna Zwaluwen met een mooi afstandsschot de marge weer op 2 bracht. Daarna kwamen achtereenvolgens Eren Yildizturan en Luc Obeng Lionahr alleen voor de keeper, maar zij konden net scoren. Even later lukte het Luc wel de eindstand op 2-3 te bepalen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


3 × = eenentwintig