Fors verlies voor Zondag 1

Fors verlies voor Zondag 1

Zondag 1 begon op 9 september goed in de thuiswedstrijd tegen Alphense Boys. De ploeg kreeg  een enorme kans, toen aanvoerder Issam el Hank zelf de bal veroverde, goed doorbrak, maar helaas alleen voor de keeper de kans niet wist te verzilveren.

Dat breek het kantelpunt in de wedstrijd, de Boys, die veel sneller en directer speelden dan Leonidas, werden  beter en beter. Ze hadden echter een gelukstreffer nodig, een twee maal van richting veranderde bal was de overigens goed keepende Joao Almeida te machtig. (0-1)

Na de rust bleef Leonidas volharden in eindeloos gepriegel. Ook de achterhoede maakte zich schuldig aan zeer risicovol uitverdedigen. Later op de avond kon iedereen zien in de wedstrijd Nederland – Frankrijk, dat zelfs wereldkampioen Frankrijk zich er niet voor schaamde om een bal over de zijlijn te rossen. Dan mag een  Leonidasser dat toch zeker wel eens doen? Nu werd er zomaar weer een goal weggegeven.  Mede omdat er meer risico werd genomen om te scoren kreeg Alphense Boys zat kansen om de voorsprong uit breiden. Het bleef nu bij vier goals. Ibrahim el Mourabit maakte de eretreffer door een doorschietende bal te verlengen. (1-4)

Met dank aan: Don de Hoog

Foto’s: Carla Vos

Leave A Response


8 − vijf =