Zaterdag 1 start goed voor de beker

Zaterdag 1 start goed voor de beker

Op zaterdag 1 september jl. vond thuis op het Erasmuspad de eerste bekerwedstrijd plaats tegen oude bekende Zestienhoven, een ploeg waartegen Leonidas het traditioneel moeilijk heeft. Ook nu weer, hoewel Zaterdag 1 nog enkele spelers miste, was de ploeg veel meer in balbezit, dan Zestienhoven, maar kwam niet tot scoren.

Na de rust kreeg Leonidas toch enkele goede kansen. Zo werd de doorgebroken Franklin Janga nog net gestuit door de uitstekende Zestienhovenkeeper. Maar uiteindelijk was deze keeper toch kansloos bij het strakke schot van de goed doorzettende Francis Jackson. Dit doelpunt was voldoende voor de zege, de twee andere poulegenoten speelden met 3-3 gelijk.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


zes − = 5