Zaterdag start competitie met gelijkspel

Zaterdag start competitie met gelijkspel

Zaterdag 22 september jl. vond op het Erasmuspad  de eerste competitiewedstrijd voor Zaterdag 1 plaats. De tegenstander was het Rotterdamse VVOR, dat al jaren bovenin in de 3e klasse speelt. Het werd een gelijkopgaande  aantrekkelijke wedstrijd, die geen winnaar verdiende. Het werd dan ook een 0-0 gelijkspel.

In de eerste helft kreeg VVOR een gemakkelijk gegeven penalty mee, gelukkig stopte Elton Evora de 11metertrap fraai. Vlak voor rust werd een bal door VVOR  voor, op of achter de lijn weggehaald. De scheids liet doorspelen.

Na de rust waren de beste kansen voor Leonidas. Zo schoot het hardwerkende aanspeelpunt Franklin Janga uit de draai rakelings naast en Ebu Ars Lan speelde zich knap vrij en zag zijn schot via de binnenkant van de paal weer het veld inspringen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


drie × 7 =