Zondag 1 laat onnodig zege glippen

Zondag 1 laat onnodig zege glippen

Zondag 2 september jl. werd door Zondag 1 de verre reis gemaakt naar het Limburgse Nuth, waar hoofdklassedebutant Minor de eerste competitietegenstander was. Ondanks het gemis van enkele basisspelers was Leonidas de bovenliggende partij. Het leidde in de eerste helft echter niet tot veel kansen.

Na de rust was het al snel 0-1 door een schot in de korte  hoek van Eren Yildizturan. Toen twintig minuten voor tijd Xavirio Kroes de bal fraai in de rechterhoek krulde leek de strijd beslist. Echter herhaaldelijk zeer slordig passen werd de ploeg fataal.  Een verschrikkelijk slechte pass werd door Minor geheel vrij voor onze keeper dankbaar verzilverd. Minor geloofde er opeens weer in en kwam door een overigens prachtige kopbal toch langszij, doodzonde (2-2).

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


drie × = 6