Zaterdag 1 haalt te weinig uit duel in Berkenwoude

Zaterdag 1 haalt te weinig uit duel in Berkenwoude

Een heerlijk zonnetje scheen op 29 september jl. op het veld in Berkenwoude, waar Perkouw en Zaterdag 1 tegen elkaar speelden. Leonidas was wat sterker, wat Perkouw compenseerde dat met een enorm sterke fysieke kracht. Leonidas kwam op voorsprong, toen de in de diepte aangespeelde Leandro Victoria beheerst afrondde voor de 0-1. Perkouw bestookte misschien 3 maal het Leonidasdoel, waarvan een maal  met doeltreffende kopbal (1-1).

In de tweede helft was het vooral Leonidas, die doelpogingen deed. Een knal van Virgill Maatrijk werd door de keeper fraai gestopt. De doorgebroken Franklin Janga kon zwaar gehinderd niet echt uithalen. Verder keurde de op grote afstand van de situatie staande scheidsrechter een goal van Leonidas af wegens buitenspel. Het zorgde ervoor dat Zaterdag 1 genoegen moest nemen met 1-1.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


4 × vijf =