Zaterdag 1 pakt eerste winst

Zaterdag 1 pakt eerste winst

Op het zonovergoten terrein ‘De Leeuwenkuil’ speelde Zaterdag 1 op 13 oktober jl. bij vlagen een goede partij en scoorde maar liefst vier maal, keurig verdeeld over de twee helften. DRL kwam nog wel op voorsprong. Een onnauwkeurige terugspeelbal ging via een DRL-speler het doel in. Reden voor Leonidas om een paar tandjes harder te gaan. Een pracht afstandsschot van Giovani dos Reis betekende 1-1. Mendes Song reageerde bij een onoverzichtelijke situatie voor het DRL-doel en zette 1-2 op het bord.

De rust had Leonidas geen goed gedaan. Er werd slap begonnen met een paar vrije schoppen tegen op gevaarlijke plekken. Het kostte de ploeg de 2-2. Daarna kreeg Leonidas weer vleugels. Een voorzet van rechts, eentje uit het boekje, werd door Franklin Janga  in de korte hoek geschoven. Even later gaf hij zelf de bal van rechts fraai voor om Leandro Victoria de kans te geven voor de 2-4. Het was voldoende voor de dikverdiende winst.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


− 5 = twee