Zondag 1: verlies maar had moeten winnen

Zondag 1: verlies maar had moeten winnen

De Amsterdamse scheidsrechter drukte een enorm stempel op de wedstrijd op zondag 21 oktober jl. tussen Zondag 1 en IFC. In  een pittige, maar uiterst sportieve wedstrijd deelde hij een karrevracht aan gele kaarten uit. Leonidas begon goed aan het duel. Een verre pass van aanvoerder Issam el Hank op links bereikte Jeremy Van Uunen. Zijn  perfecte voorzet werd door David Kappel keurig ingekopt. Even later ging Eren Yildizturan goed door, bediende Jeremy van Uunen , die geen moeite had om de 2-0 binnen te tikken. Met deze stand brak ook de rust aan.

In de tweede helft zag de scheids in een duel een, door Leonidas zwaar betwiste, penalty, die feilloos benut werd door IFC. Vlak voor tijd gaf hij IFC een tweede penalty, waarop niets was aan te merken, ook deze ging het net in. 2-2.

Echt in het slot van de strijd werd de uitstekend spelende Veysel Ayhan tegen het gras gewerkt. Vriend en vijand was het er over eens, dat dit een 100%  strafschop was, alleen de scheids niet. Zuur voor Zondag 1, dat  een goede partij speelde, dit  in tegenstelling tot de vorige match tegen de Baronie. Deze wedstrijd zakte geen enkele speler door de ondergrens, Leonidas verdiende echt drie punten.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


8 + = dertien