Groene Ster te sterk voor Zondag 1

Groene Ster te sterk voor Zondag 1

Het Limburgse Groene Ster was op 18 november jl. te gast op het Erasmuspad.  Het was precies zoals de Limburgse trainer na afloop opmerkte; er zijn best een aantal goede spelers, maar wat wordt er slecht en soms kinderlijk slap verdedigd.

Het spel ging op en neer, de keeper van Groene Ster had een rustige middag. Een misverstand in de Leonidasverdediging werd genadeloos afgestraft. Kort daarna werden de  Leonidas verdedigers eruit gelopen voor de 0-2.

In de tweede helft moest Leonidas nog een treffer incasseren (0-3), waarna de keeper besloot een handje te helpen door in  zijn eigen strafschopgebied te gaan pingelen. Helaas voor Leonidas, werkte hij de bal in zijn eigen doel, zodat 0-4 de eindstand werd.

Met dank aan: Don de Hoog

 

 

 

Leave A Response


twee × 3 =