Schamel puntje voor Zaterdag 1

Schamel puntje voor Zaterdag 1

Zaterdag 1 speelde tegen Zwervers IJsselmonde op 27 oktober jl. in Rotterdam-Zuid een uiterst matige partij. Niet fel in de duels en veel priegelwerk overheersten. Een fraaie eenmansactie van Charly Pires, afgesloten met een  daverend afstandsschot van zo’n  30 meter zorgde voor 0-1. Toch ging Leonidas niet met een voorsprong rusten. Een kopbal van een geheel vrijstaande tegenstander na een verre vrije trap betekende 1-1.

Na de rust kreeg Leonidas enkele fraaie kansen. Ebu Arslan kreeg de bal tot twee keer toe niet langs de goed uitgekomen keeper en Charly Pires raakte de bal verkeerd, geheel vrijstaand op rand van het strafschopgebied. Slordig uitverdedigen van Leonidas werd gelukkig niet afgestraft, zodat er een punt mee naar huis kon.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


+ acht = 16