Zaterdag 1 scoort er op los tegen CION

Zaterdag 1 scoort er op los tegen CION

Competitiegenoot CION had de laatste tijd prima resultaten behaald. Dus was er de verwachting dat Leonidas best een moeilijke middag zou kunnen krijgen voor de beker, die 10e november in Vlaardingen. Het liep gelukkig heel anders.

Leonidas was qua inzet, combinatie, afronding en vooral conditie veel beter. Divano dos Reis kopte Leonidas naar 0-1,  Rashid Gerard strafte een verdedigingsfout goed af en de beste man van het veld, Leandro Victoria, schoot vanuit de lucht een scherpe voorzet van rechts tot 0-3.

Leandro Victoria werd na de rust aanvoerder en werd daar blijkbaar zo door gestimuleerd, dat hij nog twee treffers maakte, waarvan die achter het standbeen een beauty was. De ook goed spelende Jaouid el Mourabit en Franklin Janga, die eindelijk zijn imposante lengte optimaal met het hoofd benutte, brachten het aantal op zeven treffers, waartegenover CION slechts één benutte penalty  stelde.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


6 − twee =