Zondag 1 al snel geklopt

Zondag 1 al snel geklopt

In het Brabantse Nuenen ging het op 28 oktober jl. al snel verkeerd voor Zondag 1. Praktisch na de aftrap greeg de Nuenen-spits de bal panklaar voor het doel. 1-0. Een mooi uitgevoerde combinatie betekende na ca 2 minuten 2-0.  Wat moest dat worden?

Gelukkig herstelde Leoindas, al bleef Nuenen gevaarlijker. De boomlange keeper van Nuenen kon nog net een teen krijgen achter een strak schot van David  Kappel. De verder goed keepende Merrick Leynsse was voor de rust nog een keer kansloos, Leonidas ging met 3-0 rusten.

In de tweede helft ging het spel nog meer heen en weer, ook al was Nuenen gevaarlijker. De naar binnen trekkende Ibrahim  el Mourabit prikte de bal in de linkerbovenhoek voor de 3-1 Een benutte strafschop betekende 4-1, waarna de geheel vrijgespeelde David Kappel  voor de 4-2 eindstand zorgde.

Deze week werd bekend, dat Papendorp zich heeft teruggetrokken, een degradant is dus al bekend. Het nu laatste staande de Meern is zondag 4 november op het Erasmuspad  de tegenstander. Met de inzet en motivatie, zoals gespeeld tegen IFC, en met iets meer geluk, moet een goed resultaat mogelijk zijn. Komt allen vanaf 13.00 uur de ploeg steunen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


7 + = zestien