Zondag 1 blijft op 1 punt steken

Zondag 1 blijft op 1 punt steken

Tegen het De Meern is het Zondag 1 op 4 november niet gelukt de volle drie punten binnen te  halen. Ook dit was een tegenstander met een handbalverdediging en weinig aanvallende intenties.  Zoals vaak was Leonidas meer in de aanval, maar legde een gebrek aan creativiteit aan de dag. In de eerste helft waren er weinig kansen aan beide zijden, zodat het 0-0  bij de rust was.

In de tweede helft  bracht Tsanislav Tsankov met een prachtig  afstandsschot Leonidas op 1-0. Helaas lukte het niet de voorsprong vast te houden. Uit één van de zeldzame  Meern-uitvallen viel de gelijkmaker. Daarna werden  de aanvallen van Leonidas gevaarlijker. Een fraai schot van David Kappel had een beter lot verdiend. Het bleef echter 1-1.

Met dank aan: Don de Hoog. Foto’s: Carla Vos

Leave A Response


8 − = zes