Zondag 1 verrast in Gorinchem

Zondag 1 verrast in Gorinchem

Zondag 1 heeft op 25 november jl. een voortreffelijke prestatie geleverd door Unitas, de eerste periodekampioen, verdiend op 3-3 te houden. De wedstrijd ging op en neer met kansen aan beide zijden. Een prima voorzet van Maarten Smeets, gevolgd door een schot van Ibrahim el Mourabit kon maar net geblokt worden. Een kopbal uit de lucht van David Kappel scheerde rakelings naast. Een actie van de Unitas-rechtsbuiten leverde wel een goal op. Een door Leonidas fel betwiste strafschop leverde een  2-0 ruststand op. De Leonidas-supporters vreesden het ergste.

In de tweede helft bleek het toch allemaal anders te lopen. Een fraaie actie van Erin Yildizturan, gevolgd door een strak schot in de linkerbeneden hoek was goed voor de 2-1.

De mooiste aanval van de wedstrijd werd een pegel van Ilyas Chouaibi schitterend afgerond voor de 2-2. Beide teams gingen voor de winst. Unitas maakte 3-2. Een lange pass van de, in de lucht schier onklopbare, Vaisel Ayhan op Jeremy van Uunen was zo goed, dat Jeremy werd neergehaald. Het leverde een strafschop op, die Ilyas Chouaibi koeltjes binnen schoof, 3-3. Dit gelijkspel was zeer verdiend, mede door de veerkracht en vechtlust van Leonidas.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


drie × = 18