Zaterdag 1 verliest bij Zwarte Pijl

Zaterdag 1 verliest bij Zwarte Pijl

De wedstrijd, die op 1 december om 14.30 uur begon, eindigde pas om 18.00 uur. De reden was een blessure van de scheidsrechter, die niet verder kon, zodat een vervanger gezocht moest worden.

Leonidas begon goed aan het duel en nam door Mendes Song een voorsprong. Hij rondde beheerst een van Franklin Janga ontvangen bal af. Even later had hij met een fraaie boogbal bijna weer succes, maar die ging net over. Helaas duurde de voorsprong niet lang; slecht verdedigen betekende 1-1. Vlak daarna viel de scheidsrechter uit.

De vervangende scheidsrechter was na 40 minuten nog niet warmgedraaid en zag geen penalty in het onderuithalen van Franklin Janga. Zelfs de zwarte-Pijlsupporters langs de lijn vonden, dat ze hiermee heel goed weg kwamen.

In de tweede helft gebeurde, wellicht door het lange wachten, niet veel. De beide keepers hadden het rustig, Het dreigde 1-1 te blijven. Vlak voor tijd vond Zwarte Pijl toch nog een gaatje en haalde 3 punten binnen. Onverdiend, maar die goals tellen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


3 × = zevenentwintig