Zaterdag 1 komt goed uit winterstop

Zaterdag 1 komt goed uit winterstop

Zaterdag 1 is goed begonnen aan de tweede competitiehelft door thuis op 19 januari jl. van Schoonhoven te winnen met 2-0. Nu tegen alle ploegen een keer gespeeld is, is er te constateren dat alleen FC Charlois een maatje te groot voor Leonidas is. De andere ploegen moet Zaterdag 1 kunnen hebben, mits het tekort aan scorend vermogen de ploeg geen parten speelt. Een paar overwinningen zat Leonidas doen stijgen op de ranglijst.

Tegen Schoonhoven gaf Leonidas weinig weg en hield de nul. Als je dan scoort win je de partij. Randy Evora benutte koeltjes in de eerste helft een wegens hands toegekende strafschop. Daarna moesten de Leonidassupporters tot de 98e minuut wachten, voordat Giovanni dos Reis de wedstrijd definitief besliste door de 2-0 op het scorebord te zetten.

Omdat zaterdag 26 januari de competitiewedstrijd werd afgekeurd werd thuis geoefend tegen GOZ. Op het uitstekend bespeelbare kunstgrasveld werd ook deze partij in winst omgezet. Leonidas was in de eerste helft duidelijk sterker en nam door goals van Franklin Janga en Miliano Margaret een 2-0 voorsprong.

Na de rust werd er teveel voor het eigen succes gegaan. Giovanni dos Reis benutte nog een penalty, waar tegenover GOZ  nog een eretreffer stelde. Eindstand 2-1.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


twee + = 11