Zondag 1 wint van RKAVV

Zondag 1 wint van RKAVV

Leonidas Zondag 1 heeft zondag 27 januari goede zaken gedaan in Leidschendam door verdiend met 0-2 van RKAVV te winnen. Na drie minuten al had Ibrahim El Morabit kans de score te openen. Hij passeerde drie man, maar zag daarna zijn inzet net voorlangs gaan. In de eerste helft viel verder weinig te beleven. Ruststand was dan ook 0-0.

In de 80e minuut was het wel raak voor Leonidas. Een prima aanval werd afgerond door Oussama Yekhlef. RKAVV protesteerde heftig vanwege een eerdere overtreding, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Tunnissen zag ook dit goed en liet terecht doorspelen.

In de laatste minuten probeerde RKAVV de gelijkmaker te forceren, het was echter Jeremy van Uunen, die vier minuten voor tijd, de genade klap gaf (0-2). Het was een terechte overwinning voor de mannen van trainer Koos Waslander.

Met dank aan: Donny Scharloo

Leave A Response


6 × drie =