Dik verdiende winst van Zondag 1 op koploper

Dik verdiende winst van Zondag 1 op koploper

Zondag 1 heeft op 17 februari jl. voor een daverende verrassing gezorgd door koploper de Baronie met lege handen naar Breda terug te sturen. Aanvoerder Issam el Hank speelde, in de rug gesteund door het ijzersterke centrale verdedigingsduo Mauro Kloppert en Veysel Ayhan, zijn beste wedstrijd van dit seizoen. Goed gesteund door zijn ploeggenoten werd de Baronie praktisch geen kans gegund, slechts een maal moest keeper Joao Almeida stijlvol een schot uit de bovenhoek halen. Verder had de Leonidas-keeper geen moeite de nul te houden. Het wachten was op  de eerste Leonidas goal. Oussama Yekhlev brak door na een fraaie lichaamsschijnbeweging. Helaas had zijn schot op de paal een beter lot verdiend. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft ging Leonidas onverdroten door. Een goal van Veysel Ayhan werd afgekeurd wegens duwen. Volgens de weliswaar niet neutrale supporters werd er juist door een Baroniespeler geduwd. Even later was het wel raak. Uit een vrije schop van Tsanislav Tsankov kopte Assad el Harti fraai via de onderkant van de lat (1-0). Diezelfde Assad profiteerde daarna, toen een Baroniespeler onder een hoge bal doorging, van de ontstane vrije ruimte en werd onderuit geschoffeld. Ilyas Chouaibi vonniste ijzig kalm vanaf 11 meter (2-0). De dik verdiende drie punten waren binnen.

Zondag 10 maart is pas weer de volgende wedstrijd, dit wegens een inhaalprogramma. Er wordt dan vanaf 14.00 uur uit gespeeld tegen De Meern, Loenenseboslaan 2 in de Meern. Deze ploeg staat weliswaar onderaan, maar doet het de laatste tijd wat beter en mag niet onderschat worden. Met dezelfde inzet en strijdlust moet een goed resultaat voor Leonidas mogelijk zijn.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


zes + = 11