Zaterdag 1 wint nu ook thuis

Zaterdag 1 wint nu ook thuis

Op 16 februari jl. heeft Zaterdag 1 op het Erasmuspad een overwinning behaald door Perkouw  met 3-2 te kloppen. Het werd een stevige partij, waarbij  Leonidas wat beter speelde dan het fysiek  zeer sterke Perkouw.  Na 25 minuten maakte Franklin Janga het een Perkouw-verdediger zo moeilijk, dat deze de bal in eigen doel schoot. Niet lang na deze 1-0 werd de score door Leandro Victoria verdubbeld. De keeper kon een hard schot niet verwerken en Leandro  profiteerde dankbaar (2-0). Op slag van rust bracht een tegendoelpunt de spanning terug in de wedstrijd (2-1).

Een werkelijk magistrale pass van de zeer goed spelende Evandro Chabral werd al even fraai door Franklin Janga doeltreffend afgerond (3-1). Perkouw ging alles of niets spelen. Leonidas  had daar moeite mee, zeker toen de stand 3-2 werd. Behoudens een snelle uitbraak, die helaas niet verzilverd werd, lukte het niet de bal lang in eigen bezit te houden. Keeper Elton Evora hield echter zijn doel verder schoon, zodat drie punten konden worden bijgeschreven.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


− 2 = drie