Zondag 1 boekt weer uitzege

Zondag 1 boekt weer uitzege

Zondag 1 heeft op 10 februari  jl. in H.I. Ambacht een verdiende zege behaald tegen. IFC. Leonidas was de gehele wedstrijd beter en spreidde een enorme werklust ten toon. Na een half uur werd de opgekomen back Stanislav Stankov met een steekpass prima bediend en schoot de bal in het dak van het doel, 0-1. Dat werd ook de ruststand.

In de tweede helft veranderde de stand al snel, toen op zijn beurt Ibrahim el Mourabit geen moeite had een fraaie steekpass te verzilveren. Een kwartier voor tijd leek Erin Yildizturan de strijd te beslissen door 0-3 aan te tekenen. IFC kwam echter terug met een kopbal uit een corner. Uit een door Leonidas slecht beoordeelde verre ingooi werd zelfs 2-3 gemaakt, zodat het nog even spannend werd. De zege werd echter niet meer uit handen gegeven.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


vijf − = 2