Zaterdag 1 loopt tegen onnodige nederlaag op

Zaterdag 1 loopt tegen onnodige nederlaag op

Op 2 maart jl. speelde Zaterdag 1 in Vlaardingen tegen CION. Voor de beker was op hetzelfde veld een duidelijke overwinning behaald. Dat dat geen garantie is voor opnieuw een zege bleek al snel. Of het door het ongebruikelijke aanvangstijdstip van 11.30 uur kwam, Leonidas liep al snel tegen een 3-0 achterstand op. Nog voor de rust verkleinde Mendes Song de achterstand  tot 3-1.

In de tweede helft werd wel iets beter gespeeld, maar dat leverde slechts één treffer van Johnny Ferreira op, zodat met een 3-2 nederlaag  genoegen moest worden genomen.

Na deze inhaalzaterdag hebben alle ploegen evenveel wedstrijden gespeeld en staat Leonidas Zaterdag 1 op een 6e plaats. Zaterdag 9 maart  is er weer een uitwedstrijd en wel tegen Dilettant. Om 15.00 uur wordt er begonnen aan de Tiendweg 10 in Krimpen a/d Lek.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


+ vier = 11