Zondag 1 verliest oefenwedstrijd van DVS’33

Zondag 1 verliest oefenwedstrijd van DVS’33

Donderdag, 28 februari, oefende Zondag 1 onder leiding van trainer Koos Waslander bij zaterdag 3e divisionist DVS’33 uit Ermelo. Leonidas – zonder Carlos Ramos, Issam El Hank, Tsanislav Tsankov en Ilyas Chouaibi – liet een prima indruk achter in Ermelo. Leonidas voetbalde prima mee en echte grote kansen waren er nauwelijks in de eerste helft. In de slotfase vlak voor rust zag de scheidsrechter, die de gehele wedstrijd al een zwakke indruk maakte, een overtreding over het hoofd op Jeremy van Uunen, waardoor DVS’33 toch nog met een 1-0 voorsprong de rust inging.

In de tweede helft wisselde DVS’33 veel spelers en bracht onder andere oud-prof Berry Powels in. De krachten bij Leonidas vloeide langzaam weg en kon DVS’33 weglopen naar 3-0. Kwartier voor tijd rechte Leonidas haar rug nog en kon via Assad El Harti de 3-1 op het scorebord zetten. Leonidas kreeg hierna nog een aantal grote kansen om de score acceptabeler te maken, maar liet dit achterwege.

Zondag 10 maart hervat Zondag 1 de competitie bij De Meern. Aanvang is 14.00 uur.

Met dank aan: Donny Scharloo

20190302 Leonidas DVS'33

 

Leave A Response


5 × vijf =