Opnieuw nipte nederlaag voor Zondag 1

Opnieuw nipte nederlaag voor Zondag 1

Op zondag 7 april heeft Zondag 1 tegen het hoog genoteerde Groene Ster een 1-2 nederlaag geleden. Op het veld bleek er weinig krachtsverschil tussen de beide ploegen te bestaan. In de eerste helft waren er weinig kansen.

Gelijk na de rust werd een onnodig weggegeven vrije trap Leonidas fataal, 1-0 dus. Vervolgens werd Assad el Harti door de keeper niet volgens de regels gestuit. Ilyas Chouaibi benutte daarop de toegekende  strafschop (1-1). Uit een corner werd door Groene Ster middels een harde kopbal opnieuw een voorsprong genomen (2-1). In de laatste seconden van de wedstrijd ging invaller Maarten Smeets er uitstekend vandoor, gaf een puntgave voorzet, Assad el Harti kwam helaas een teenlengte tekort om de bal in het verlaten doel te schuiven. Doodzonde, het bleef dus 3-2.

Met dank aan: Don de Hoog

 

Leave A Response


8 − = zeven