Zaterdag 1 en Zwarte Pijl in evenwicht

Zaterdag 1 en Zwarte Pijl in evenwicht

In een aantrekkelijke wedstrijd  hebben  Zaterdag 1 en Zwarte Pijl op paaszaterdag 20 april jl. de punten gedeeld. Onder , zeker voor de toeschouwers, heerlijke weersomstandigheden ontspon zich een pittige wedstrijd, waarbij het spel heen en weer golfde.

Leonidas kreeg in de eerste helft enkele goede kansen om te scoren, maar het afronden wilde niet lukken. Een afstandsschot  van Zwarte Pijl verdween wel in het net. Gelukkig schoten zij een strafschop tegen de lat, zodat de schade beperkt bleef tot 0-1.

Na de rust begon Leonidas aan een heus offensief, dat bekroond werd door een uitstekende goal van de goed invallende Francis Jackson. Zwarte Pijl, dat nog kans maakte op een periodetitel, probeerde door hoge ballen in het strafschopgebied te pompen een beslissing te forceren, maar de Leonidas achterhoede hield de boel dicht. Het bleef 1-1.

Na wat weekjes rust speelt Zaterdag 1 op 11 mei uit tegen Charlois, dat dan kampioen kan worden . Het zal een drukte worden daar in Rotterdam-Zuid. Komt allen naar de Oldegaarde 665, alwaar om 14.30 uur wordt afgetrapt.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


× acht = 24