Zaterdag 1 wint van CION

Zaterdag 1 wint van CION

Op 6 april jl. boekte Zaterdag 1 een 3-2 thuiszege op CION. In de eerste helft nam Leonidas het te licht op en speelde in een te laag tempo. Een uitval van CION betekende dan ook meteen een 0-1 achterstand.  Een mooie voorzet van de beste man van het veld, Giorgino Winter, werd door Franklin Janga onberispelijk  ingekopt (1-1). Gelijk daarna was het weer 1-2, de CION-spits werd geen strobreed in de weg  gelegd. Giovanni dos Reis werd  vervolgens fraai vanaf het middenveld gelanceerd en zorgde beheerst voor de 2-2.

In de tweede helft werd het tempo opgevoerd en ontstonden er diverse kansen. Een daarvan  werd door de alleen voor de keeper komende Franklin Janga  benut (3-2). Giorgino Winter kon na zijn zoveelste snelle rush alleen nog maar onreglementair gestuit worden. De toegekende strafschop werd door Randy Evora naast geschoten, al lag de keeper in de verkeerde hoek. De drie punten bleven echter op het Erasmuspad.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


negen × = 36