Gelijkspel Zondag 1 en Alphense Boys

Gelijkspel Zondag 1 en Alphense Boys

Op 5 mei jl. ontmoette Leonidas Zondag 1 oude bekende Alphense Boys. De wedstrijd eindigde in een terecht 2-2 gelijkspel. Voor de rust had Leonidas een veldmeerderheid, maar Alphense Boys de betere kansen. Goed keeperswerk van Jose Almeida voorkwam een achterstand.

Na rust tikte Assad el Harti een voorzet van dichtbij binnen. Voor de zoveelste keer gevolgd door een snelle gelijkmaker. Eveneens voor de zoveelste keer kreeg Leonidas wegens een duwfout een strafschop tegen. Dat betekende 2-1 achterstand.

De na blessureleed herstelde David Kappel rondde goed voorbereidend werk van Oussama Yekhlef  feilloos af en wist daarmee een nederlaag te voorkomen. Einduitslag 2-2.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


+ 4 = negen