Leonidas Talentendag; Join the club!

Leonidas Talentendag; Join the club!

Leonidas is voor het nieuwe seizoen op zoek naar talenten uit de regio voor de jeugdopleiding.

De Leonidas jeugdopleiding staat al jaren bekend om zijn goede kwaliteit. In het eerste elftal van RKSV Leonidas staan er maar liefst 14 spelers (!), die uit de eigen jeugdopleiding komen. Sommigen zijn vroeger gescout door een BVO en hebben zelfs betaald voetbal gespeeld. Abdel-Nasser Elkhayati is een mooi voorbeeld. Ook hij begon in de jeugd bij Leonidas en werd vanuit de JO19 gescout door PSV. Intussen speelt hij bij ADO Den-Haag de sterren van de hemel.

Heb jij talent en inzet en wil jij bij een goede jeugdopleiding om je beter te ontwikkelen? Wil je bij een leuke sportieve vereniging met gediplomeerde trainers? Wil je uitgekiende trainingen en werken in kleinere groepen om je zwakke punten te verbeteren? Ben je een teamplayer, die vol gaat voor zijn kansen? Dan is Leonidas op zoek naar jou!

Op woensdag 22 mei organiseert Leonidas een talentendag. Dit is jouw kans om je in de schijnwerpers te spelen! Er is niet alleen een special guest aanwezig om jouw kunsten te kunnen zien. Ook zal Omar Skills, Nederlands algeheel Panna Koning, klaar staan om jou uit te dagen!

Voor de onderbouw 5 t/m 13 jaar van 15.30 uur – 17.30 uur
De bovenbouw van 14 t/m 19 jaar van 18.00 – 19.30 uur.

Aanmelden kan op de club op de dag zelf.  Erasmuspad 9 Rotterdam. Be there!

Leave A Response


zeven + 4 =