Zaterdag 1 eindigt met gelijkspel

Zaterdag 1 eindigt met gelijkspel

Op 25 mei jl. speelde Zaterdag 1 de laatste competitiewedstrijd thuis tegen DRL. Beide elftallen maakten er echt een slap potje van. Het tempo was laag en de inzet minimaal, duidelijk dus een wedstrijd om des keizers baard.

In de eerste helft werd er niet gescoord. Na rust kwam er een voorzet op maat van de ingevallen Evandro Chabral. Hij was niet te missen voor Giovanni dos Reis, wat hij dan ook niet deed. (1-0)  Jammer genoeg kreeg Leonidas al snel de zoveelste penalty van het seizoen tegen, wat 1-1 betekende. Gescoord werd er daarna niet meer.

Samenvattend kan worden  gesteld, dat het voor Zaterdag 1, die een tiende plek op de ranglijst inneemt, een wisselvallig seizoen is geweest met teveel gemiste kansen en een paar hele goede partijen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


4 + zes =