Zaterdag 1 wint van Sint-Maarten

Zaterdag 1 wint van Sint-Maarten

Ter voorbereiding op de kraker tegen de aanstaande kampioen SV Charlois zaterdag 11 mei oefende Zaterdag 1 op 4 mei jl. tegen de nationale selectie van ons Overzeese rijksdeel Sint-Maarten, dat flink gehandicapt was, omdat diverse spelers competitie-verplichtingen in de Hoofdklasse en 3e divisie hadden. Het spelbeeld leek heel veel op dat van het gros van de competitiewedstrijden. Leonidas creëerde weer veel kansen, maar de afronding was ronduit slecht. In de eerste helft werd nog driemaal gescoord door resp. Franklin Janga, Jason Margaretha en Randy Evora. Daarna bleek alle kruit verschoten, geen bal wou er meer in. Omdat Sint-Maarten uit een uitval wel scoorde, werd de eindstand 3-1.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


7 + = vijftien