Zondag 1: Anticlimax na winst op Halsteren

Zondag 1: Anticlimax na winst op Halsteren

Zondag 1 was zondag 26 mei jl. thuis tegen Halsteren onherkenbaar vergeleken met de wedstrijd tegen Vlissingen. Vanaf de eerste minuut werd er door iedere speler voor elke meter gestreden. De aanwezige neutrale toeschouwers konden niet geloven, dat er zoveel plaatsen op de ranglijst verschil tussen de twee ploegen was.  In de eerste helft waren er weinig echte kansen voor beide teams, zodat 0-0 de logische ruststand was.

In de tweede helft wist Leonidas toch op die dik verdiende voorsprong te komen, al moesten de ploeg daar wel tot acht minuten voor tijd op wachten. De net ingevallen Erin Yildizturan was de luid bejubelde scoorder. Langs de lijn hadden supporters al via hun telefoons gehoord, dat Vlissingen en IFC achterstonden. Het leek dus allemaal te gaan lukken.

Maar helaas, Hoewel Leonidas won en Vlissingen verloor, was IFC de spelbreker. Deze ploeg won, na een achterstand met 3-1 toch in blessuretijd met 3-4, mede door twee benutte strafschoppen. Voor Leonidas wordt het dus nacompetitie, te beginnen op zondag 2 juni uit tegen ZSV uit Zeilberg-Deurne. Alleen bij winst volgen er nog twee wedstrijden, waarvan de eerste ook uit en de tweede op neutraal terrein.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


+ 2 = zeven