Zondag 1 verliest belangrijk duel

Zondag 1 verliest belangrijk duel

De uitwedstrijd tegen Vlissingen op zondag 19 mei is op een grote teleurstelling uitgelopen. De ploeg kreeg zat kansen, maar raakte maar liefst vier maal het houtwerk en kreeg ook van heel dichtbij de bal er maar niet in. Vlissingen had er minder moeite mee en liet hun supporters maar liefst vier maal juichen.

Leonidas kwam nog wel op voorsprong, door een kopbal van Assad el Harti uit een corner. Lang kon de ploeg daar echter niet van genieten, in no time was het 2-1.

Vlak na rust betekende een verdekt schot, dat tergend langzaam in het doel verdween de 3-1. Een te zachte terugspeelbal kon door Joao Almeida slechts ten koste van een rode kaart gecorrigeerd worden. Terwijl Leonidas de bal er maar niet in kreeg, maakte Vlissingen er zelfs een geflatteerde 4-1 van.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


vier − 2 =