Geslaagde dag met twee finales op Erasmuspad

Geslaagde dag met twee finales op Erasmuspad

Zaterdag 15 juni jl. stonden er op het Erasmuspad twee finale wedstrijden in de nacompetitie op het programma.

Eerst streden MVV’27 3 en Be Fair 2 om een plek in de reserve 2e klasse. Be Fair 2 won uiteindelijk na verlenging met 1-3 en promoveerde. Dit onder toeziend oog van ruim 400 toeschouwers. Na afloop lieten de vele supporters van MVV’27 zich van hun goede kant zien, door de vele vrijwilligers van Leonidas ondersteunen met het opruimen van hun afval. Niet veel later stond er immers een tweede finale op het programma.

Om drie uur trapten HBSS 1 en TOGB 1 af voor hun finalewedstrijd om een plek in de derde klasse. Toen halverwege de tweede helft HBSS met 10 man verder moest na een rode kaart leek het gedaan met HBSS. Maar met een man minder scoorde HBSS 7 minuten voor tijd de 1-0, wat later ook nog eens de winnende goal zou blijken.

Leonidas kijkt terug op een meer dan geslaagde dag en dankt alle vrijwilligers voor hun inzet.

 

Leave A Response


+ 6 = dertien