Leonidas blijft in Hoofdklasse

Leonidas blijft in Hoofdklasse

Leonidas speelt ook het komende seizoen in de Hoofdklasse. Na een zenuwslopende wedstrijd op donderdag 20 juni, won Leonidas uiteindelijk in de slotfase met 0-1 van VKE op Sportpark Langezand in Lelystad.

De start was veelbelovend. Na amper drie minuten spelen had Leonidas op voorsprong moeten komen. Assad El Harti controleerde de bal fantastisch, waardoor hij alleen voor de keeper kwam te staan, maar zijn volley ging helaas hoog over. Gaande de eerste helft voetbalde Leonidas wel beter, maar echte kansen leverde het niet op.  Vlak voor rust wel een grote kans voor VKW, maar keeper Joao Almeida tikte de bal uit de kruising.

Na rust starte VKW beter dan Leonidas en raakte de paal. Hierna nam Zondag 1 het initiatief en gaf het niets meer weg. VKW oogde vermoeid en Leonidas ging nadrukkelijk in de aanval. Drie minuten voor tijd kwam er vanaf rechts een fantastische pass van Mauro Kloppert, die gemist werd door aanvoerder Issam El Hank, maar de rebound was voor Oussama Yekhlef (0-1).

In de zes minuten extra tijd kon VKW niet meer gevaarlijk worden en floot de uitmuntend leidende scheidsrechter Marcel Te Hennepe af.

 

Leave A Response


4 × zeven =