Zondag 1 neemt eerste horde nacompetitie

Zondag 1 neemt eerste horde nacompetitie

Op  2 juni jl. vertrok de ploeg naar het Brabantse Zeilberg om daar tegen ZSV te spelen. In de bloedhitte, gelukkig af en toe getemperd door een aardig windje, ontspon zich een sportieve wedstrijd op een prima natuurgrasveld. Coach Mark van der Hor had gekozen voor een rustige opbouw om de tweede helft niet in de problemen te komen. Dit ingegeven door zeven spelers in de ploeg, die niet aten en dronken vanwege de Ramadan. Ook ZSV koos daarvoor.

Leonisdas werd al heel snel in het zadel geholpen door Ibrahim el Mouribit. Hij schoot uit de draai een bal uit een corner keihard in het doel. Het werd nog mooier, net voor rust werd diezelfde Ibrahim niet goed gedekt, vrijgekomen voor de keeper schoof hij beheerst de bal in de benedenhoek voor de 0-2.

Na de rust probeerde ZSV te profiteren van het windvoordeel. Leonidas beperkte zich tot het consolideren van de voorsprong. ZSV werd nog een paar keer gevaarlijk, maar onze voortreffelijke keeper Joao Almeida liet zich niet passeren.

Met dank aan: Don de Hoog

 

Leave A Response


− een = 1