Zondag 1  geeft Suriname uitstekend partij

Zondag 1  geeft Suriname uitstekend partij

Op donderdag 8 augustus jl. speelde Leonidas Zondag een oefenduel tegen het nationale team van Suriname.De talrijke aanwezige toeschouwers zagen een aantrekkelijke wedstrijd, waarin de partijen  gelijkwaardig waren. Suriname kwam op een 0-1 voorsprong, waarna Nelson Tavares een slim balletje tussen de keeper en de laatste man plaatste. Het kostte Assad el Harti geen enkele moeite daarvan te profiteren voor de 1-1. Met deze stand  brak ook de rust aan.

In de tweede helft nam Suriname opnieuw een voorsprong. Aanvoerder Issam El Hank tekende met een werkelijk schitterende vrije trap voor de 2-2. Dt bleek echter niet genoeg, vlak voor tijd ging Suriname toch met de winst er vandoor.  Maar het vertoonde spel geeft zeker veel  vertrouwen voor het nieuwe seizoen.

Met dank aan: Don de Hoog

Leave A Response


− zeven = 0